Mandelmjölsplättar
Mandelmjölet gav plättarna en rik smak av mandel och konsistensen blev nästan snudd på brödig. De gav en snabbare mättnadskänsla, vilket uppskattades, men var inte alls lika goda som vanliga vetemjölsplättar. Jag kommer därav att fortsätta leta efter ett nyttigare alternativ som smakar bra. Kanske är det bättre att blanda mandelmjölet med något annat typ av mjöl? Experimentet lever vidare!
Recept på mandelmjölsplättar:
4 ägg
3dl mandelmjöl
1.5dl mjölk
1tsk bakpulver
0.5 krm salt
Blanda ingredienserna i en bunke, smält smör i en plättpanna och stek härligt gyllenbruna. Servera med t.ex. grädde, glass eller sylt/färska bär.
Trevlig kväll!

Det här receptet kan jag rekommendera: http://www.recept.nu/anna-hallen/frukost-och-brunch/agg-och-mejeri/amerikanska-pannkakor-a-la-lchf/
Supergoda amerikanska pannkakor.
Ett annat alternativ är med kokosmjöl:
http://www.lchfrecept.com/ShowRecepy.aspx?ID=1696
Vi saknar dig! Allt är ur fas just nu och vi jobbar på för att hitta nya rutiner för träning och mat vi också. Plötsligt hade det gått två veckor utan att jag tränat och jag hade slutat laga lunchlådor. Men idag var jag på gymmet och körde cirkel med Martin, Benny och Robert och imorgon ska nyttiga lådan vara med!
KRAM