Veckans Tabata!

Den här veckan hade jag 5 glada kämpar på mitt Tabatapass. Det tar sig Bromma! Det bästa är att det är samma personer som kommer tillbaka. Antigen hatar man eller älskar man Tabata. Jag jobbar som ni vet i det senare laget! Vi har fortfarande inga viktstänger i Bromma, utan jobbar med step-bräder, kettlebells och fria vikter. Det går alldeles utmärkt!

Veckans Tabata:

1. Modifierad Burpee (hoppa upp, stå kvar på samma position med fötterna, kryp ut i en planka med händerna, kryp tillbaka och upprepa)
2. Armhävningar
3. Bräddhopp
4. Gående plankan på matta (stå i plankan, "kliv upp" från armbågsposition till raka armar, gå tillbaka ner igen, upprepa)
5. Enbenshopp på step-bräda (stå med en fot i golvet och den andra foten på step-brädan, hoppa och byt plats på fötterna, upprepa med tempo)
6. Benböj med axelpress med en kettlebell (skjut upp din kettlebell i luften samtidigt som du böjer benen till ett benböj, ta emot vikten mot bröstet när du reser dig upp igen, upprepa)
7. Hopp över bräda med händerna på brädan.
8. Mage - Russian Twist med kettlebell

Som vanligt utförs alla övningar i Tabataintervaller, dvs kör övningen i 20sek, vila i 10sek, upprepa 20sek etc tills att du kört i 8 omgångar, byt sedan övning.

Om du har några frågor angående t.ex.utförandet av en övning är det bara att fråga i kommentarsfältet.

Kör hårt!

Kommentera inlägget här: