Smaksättningstips
Jag vet att jag tjatar mycket om Kesella men det är bara för att det är ett sånt smidigt och nyttigt alternativ som frukost och mellanmål.
.
Helt vanlig kvarg (kesella) kan skära sig lite i munnen men kan bli ruggigt god med lite tillbehör som täcker smaken lagom mycket. Om du nu har lite tid på morgonen och faktiskt hinner att smaksätta en lätt-Kesella med något så har jag några goda tips:
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2599163/images/2011/hallon_151121600.jpg)
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2599163/images/2011/banan_151121684.jpg)
En deciliter uptinade hallon och några skivor banan..
.
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2599163/images/2011/banan_151121684.jpg)
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2599163/images/2011/kanel_151121870.jpg)
1 Banan och kanel..
.
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2599163/images/2011/passionsfrukt_151121389.jpg)
Passionsfrukt (gärna två stycken)..
.
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2599163/images/2011/nos_151122511.jpg)
.
En klick Önos jordgubbssylt (lågkalori)..
.
.
Mumsigt värre!