Skaffa en pepp-grupp!

När tiden är knapp och det regnar alldeles för mycket för att ge sig ut och springa så är det perfekt att dra av en Tabata med kroppsviktsövningar i hemmet. Det vet alla förutom psyket ibland när man kommer hem ifrån jobbet och hungern eller soffan gör sig väldigt påmind. Trots att man vet att man inte komma känna hungern under passet och att man kommer bli piggare av att träna så smyger sig latheten på.
Det här problemet är dock nu ett minne blott! Jag och mina kollegor har nämligen startat en tråd på facebook där vi ger varann pepp. Superbra! Vi bestämmer på dagen att vi ska träna på kvällen och måste sedan redovisa att vi har det i tråden. På så vis sporrar vi varann till att träna. Man vill inte vara den som inte tränade. Väldigt effektivt! Dessutom är det faktiskt väldigt trevligt att se vad de andra har gjort. 
Så skapa en grupp med några som du är nära och inte villa fuska mot du med! Vi testade i måndags och vetskapen om att tre andra personer satt och väntade på mitt "träningsbevis" gav faktiskt mer energi än jag kunnat ana. Allt blir alltid lättare med lite stöd!
Kommentera inlägget här: