Kesella is King!

Jag tycker att det är dags att jag tipsar om den produkt som jag nästan inte kan leva utan: Kesella vanilj.



Den här lilla burken passar perfekt som frukost, mellanmål eller som "efter-tränings-mål" för mig. Hög proteinhalt och mättnadskänsla och riktigt god. Det är dock inte allt, man kan även göra en supergo efterätt med kesella vanilj. Det finns många olika recept, här är några enkla bär-varianter. Ut med den onyttiga efterätten och in med kesella!

Lätt: Varva Kesella vanilj med färska, frysta eller upptinade bär, t.ex. hallon och hjortron, i ett fint glas eller skål och toppa med lite riven mörk 70% choklad.

Mellan: Mixa Kesella vanilj med frysta bär, t.ex blåbär och jordgubbar, i en mixer och häll upp i fina glas eller skålar och toppa med lite riven mörk 70% choklad och några blad citronmelis.

Lite mer tidskrävande: Mixa kesella vanilj väl med t.ex hallon i en mixer och häll över i en plast-skål. Lägg lite plastfolie över skålen och ställ in i frysen i några timmar. Kesellan förvandlas till sorbé-liknande glass som du kan lägga upp i fina skålar och varva med några fina färska bär t.ex. björnbär. Toppa glassen med riven mörk 70% choklad och några blad citronmelis.

Smaka och njut!

Kommentera inlägget här: